Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.

 

 

 Marin Supply AS

 
Marin Supply har siden selskapet ble etablert i 1974, blitt kjent i Skandinavia som den ledende leverandør av alarm- og varslingsutstyr til industri, skip og offshore markedet. Vårt brede utvalg av produkter spenner fra små alarmsummere og indikatorlamper til kraftige katastrofe-alarmer, pneumatiske horn og kraftige xenon-blinkere for bruk innendørs, utendørs og i krevende miljøer så vel som eksplosjonsfarlige områder (Ex).
 
Relasjoner
Vi er veldig stolte av våre lange relasjoner til våre kunder og leverandører. Det faktum at flere av disse har vært med oss fra starten for mer enn 40 år siden, tar vi som bevis på vår evne til å yte service og oppfølging i forhold til både kunder og leverandører. Tross dette, er det en av våre viktigste visjoner å fortsette å videreutvikle våre produkter og tjenester.

Bredt utvalg av produkter
Våre produkter har vist seg pålitelig gjennom et stort antall installasjoner, både i skips- og offshore-sektoren samt den landbaserte industri. Vårt brede produktspekter og fleksible løsninger gjør vårt utstyr velegnet i et stort utvalg av applikasjoner. I mange tilfelle er vi også i stand til å levere skreddersydde løsninger.
Vi er viden kjent for våre raske leveranser samt vår evne til å gi råd og hjelpe kundene til å velge rett produkt til oppgaven som skal løses.

Soliditet
Marin Supply har en solid økonomi, som gjør oss i stand til å påta oss større oppdrag. Dette gir en stor grad av forutsigbarhet for både kunder og leverandører, og er en forsikring om at vi også vil være her i morgen..

 

 
De aller viktigste satsningsområdene er i dag:
 • Alarm- og varslingsutstyr; bl.a. Sirener, alarmhorn, xenonblinkere, roterende lys, summere og kombinerte enheter i både standard- og Ex-utførelse, samt luft og skipsfartsvarsling
   
 • Hinderlys / Obstruksjonslys for merking av luftfartshinder
   
 • Helidekk belysning, markering og merking; bl.a. i.h.t. CAP 437
   
 • Bunte- og festemateriell; bl.a. strips og buntebånd i rustfritt stål, plastbelagt rustfritt stål og nylon, samt verktøy for dette.
   
 • Ex-Kabelnipler og tilbehør; bl.a. kabelnippler,adaptere, blindplugger osv. i messing, forniklet messing og rustfritt stål.
 • Switchgear; bl.a. trådbundet og trådløse brytere i et stort antall utførelser.
   
 • Punch Tools; Mobile og stasjonære verktøy for stansing, kutting og krymping.
   
 • Kapslinger og koblingsbokser; Alt fra de enkleste kapslinger i GRP til High-voltage og fire-rated, både for industri og Ex applikasjoner

 


                           

 

#Hortenlove presentasjonfilm om Horten kommune

Vi er stolte av å presentere Horten kommunes nye presentasjonsfilm laget av de brennende hortenserne vi finner i produksjonsselskapet Hocus Focus og Lighthouse Kreativt Byrå og som er laget i samarbeid med næringslivet i Horten.

 

Copyright © 2024 Marin Supply. All rights reserved.
Forretningssystem og nettbutikkløsning levert av Multicase™ Norge AS
(4.21.3.82)