Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.

 

 

E2S Warning Signals lanserer sitt nye utvalg av GRP IECEx og ATEX Xenon strobe blinklamper.

De nye produktene representerer et tillegg av optisk varsling til utvalget av den eksplosjonssikre og korrosjonsbestandig GNEx familien.

Serien passer for alle sone 1, 2, 21 og 22 installasjoner i Ex-områder, og  har et utvidet temperaturområde med IECEx og ATEX Ex d godkjenninger.

For omgivelser som krever et høyt lysnivå eller skal synes på lang avstand, er GNEXB2 varsellysene tilgjengelig i 10, 15 og 21 Joule varianter. Disse produserer opp til 902cd – som er en svært lysintensiv Xenon strobe.

Den lille og kompakte GNExB1 kan brukes i områder som krever et mer normalt lys på 5 Joule (opp til 117cd).

Tre flash-mønster er en standardfunksjon hos alle GNEx beacons. Brukerkontrollert «second stage alarm» som kan endre flash-mønster ved å tilføre en ekstra minus, er også tilgjengelig på DC-utgavene av 5 og 21 Joule lampene.

«On-site» bytte eller utskifting av linsen, for eksempel for fargeendringer, er enkelt.  UV-stabile linser i polykarbonat, er tilgjengelig i rød, oransje, gul, grønn, blå, klar, eller magenta* som reservedeler - og kan byttes i felten, uten behov for å åpne enheten.

Installasjonstiden er minimert ved designet av denne GRP kapslingen, med en gjenget flammespalte, flere kabelinnføringer og et romslig d-kammer med god plass for terminering.

I GNEx-serien inngår også en GNExJ2 Ex d koblingsboks, som har flere kabelinnføringer og terminal konfigurasjoner som er velegnethet for mange applikasjoner.


Både 15 og 21 Joule versjoner kan også leveres som en ferdig plate-montert enhet, konfigurert med opptil fire Xenon strobe lys en koblingsboks eller fem lys uten en koblingsboks.

Den nye GNEx Xenon strobe varsellys serien av visuelle signalapparater representerer en utvidelse av den bestående GNEx familien som fra før inkluderer alarm horn sirener, PA høyttalere og manuelle meldere for aktivering av brannalarm, gassdeteksjon og nødavstengningssystem (Emergency Shutdown).

 

*) Magenta er en blanding av like deler rødt og blått og kan minne om en mørk rosa sjattering.
 


  Klikk bildet over for å se hele serien av GNEx Xenon strobe blinklamper!


Copyright © 2024 Marin Supply. All rights reserved.
Forretningssystem og nettbutikkløsning levert av Multicase™ Norge AS
(4.21.3.82)